Alu i pvc stolarija

Inženjering Bau

U cilju zadovoljenja sve veće tražnje za kvalitetnom alu i pvc stolarijom odlučili smo se da krenemo sa proizvodnjom kompletnog asortimana alu i pvc stolarije. Naša glavna ideja je bila da se kvalitetom naših proizvoda probijemo i opstanemo na tržištu alu i pvc stolarije.

Kako bismo ostvarili naš cilj odlučili smo se za najkvalitetnije mašine za proizvodnju stolarije. Možemo se pohvaliti da se u našem proizvodnom pogonu koriste mašine proizvođača Urban koji je zastupljen na svim kontinentima.

Verujemo da samo sa kvalitetnim mašinama, materijalom i radom možemo napraviti proizvod koji će zadovoljiti potrebe naših kupaca.

Postoje razlike između alu i pvc stolarije koje su uslovljene karakteristikama materijala od kojih se prave i koje treba uzeti u obzir prilikom odabira stolarije.

PVC stolarija nije osetljiva na vlagu i na ostale atmosfe prilike ( hladnoću, visoku temperaturu, povećanu vlagu ...) i bez većih vidljivih promena pvc stolarija može zadržati svoj izgled i kvalitet tokom dugog niza godina. Ova stolarija ne zahteva posebno održavanje (farbanje, šmirglanje...) već je dovoljno izbrisati stolariju krpom.

U ponudi su sve više zastupljeni petokomorni i šestokomorni profili i može se reći da su potisnuli četvorokomorne i trokomorne profile koji su bili karakteristični za početke proizvodnje alu i pvc stolarije kod nas.

Sa kvalitetnim mašinama i obučenim radnicima proizodnja ove stolarije nije previše komplikovana, ali je sam materijal koji se koristi u izradi jedan od ključnih faktora za kvalitet i dugotrajnost ove stolarije. Budite sigurni da je jeftinija "kineska" varijanta pvc stolarije jeftinija samo u prvom momentu, ali se na duge staze ta razlika u ceni topi izuzetnom brzinom. Jer se ovakva nekvalitetna stolarija deformiše brzo te gubi svoja izolaciona svojstva i brzo se nađe u stadujumu da joj je potrebna zamena.

Naša pvc stolarija svojim savršenim dihtovanjem sprečava gubitak električne energije bilo za grejanje ili hlađenje Vašeg prostora, smanjuje nivo buke koja prodire u Vaše prostorije, ali i stvara oku prijatan ambijent jer se naši proizvodi lako održavaju i imaju dug vek trajanja.

Iz našeg proizvodnog programa PVC STOLARIJE možemo Vam ponuditi:

  1. pvc prozore (jednokrilne, dvokrilne, na kip, sa klasičnim otvaranje, kombinovane)
  2. pvc balkonska vrata
  3. pvc ulazna vrata
  4. pvc sobna vrata
  5. ali i svu pvc stolariju prema Vašim potrebama i merama

Aluminijumska stolarija je izuzetno pogodna za izradu izloga, velikih prozorskih površina, različitih lukova. Ovo je uslovljeno strukturom aluminijuma i njegovom upotrebom kao konstrukcijskog materijala. Ali aluminijum ima jednu manu a to je da je provodnik toplote, budući da je metal, ali se ova mana može "ispraviti" ugradnjom tzv. termoprekida. Tada je aluminijumska stolarija nešto skuplja ali Vam može ponuditi fantastične vizuelne efekte. Aluminijumska stolarija se preporučuje u prostorijama u kojima će do izražaja doći njena funkcionalnost a ne termoizolacione sposobnosti, tamo gde je potrebno da se postigne određeni vizuelni efekat.

Iz našeg proizvodnog pogona ALU stolarije možemo Vam ponuditi sledeće proizvode:

  1. aluminijumske prozore
  2. aluminijumska balkonska vrata
  3. aliminijumska sobna vrata
  4. ali i svu aluminijumsku stolariju prema Vašim potrebama i merama